Alexandra, Victoria ja muita kuninkaallisia

Korujen nimeäminen on mielestäni ollut aina melkeinpä yksi hankalimmista osuuksista korujen tekemisessä. Niinpä meidän sormusraukkamme ovat tähän asti saaneet olla ilman nimiä ja hopeakorutkin on kuvattu todellisilla mielikuvituksen helmillä, vai mitä mieltä olette esimerkiksi Perhonen-korusarjan nimestä? :D

Nimettömyys on kuitenkin hankaloittanut sekä meidän työtämme (on vaikea etsiä pitkästä listasta sormusta, joka on kuvattu suurinpiirtein näin: "kaksirunkoinen rivisormus kolmella isommalla timskulla") kuin asiakkaidenkin tilauksia ja kyselyjä ("nettisivuilla kolmas rivi, neljäs kuva oikealta, se sormus jossa menee ne kaksi osaa aina toistensa alta ja päältä..."). Ymmärrätte varmaan :) Kaikkien hommaa helpottaaksemme päätimme lopulta antaa nimet sormuksillemme.

Koska sanallisen mielikuvituksen puute aiheutti sen, että Aamu-usva ja Karkkijäätelö (molemmat varmasti oikein hyviä huulipunan nimiä) tyyppiset nimet saattoi unohtaa, päädyimme nimeämään sormukset naisten (ja miestenkin) nimillä. Eikä tietenkään ihan millä tahansa nimillä, vaan nykyisten ja historiallisten kuninkaallisten nimillä. Ja kun ne oikeat kuninkaalliset loppuvat kesken (tuppaavat aika paljon kierrättämään samoja nimiä) niin sen jälkeen meillä on tietenkin käytettävissämme vielä lähes loputon määrä satuprinsessoja. Niin kuvaavia kuin kuninkaallisten lisänimet ovatkin, niin jätimme nekin kuitenkin pois. Vai mitä mieltä olisitte vaikkapa sormuksista nimeltä Johanna Mielipuoli tai Maunu Paljassääri.

Eli kaiken tämän pohjustuksen jälkeen, saammeko esitellä: kuninkaallinen sormusmallistomme!

Alexandra

Grace

Johanna

Sonja

Léa

Juliana

Isabella

Nettisivuillamme näet lisää malleja ja verstaalla vielä enemmän!

PS. Lumihopean Tanja esitteli Black. Bling. White -blogissaan viisi suosikkiaan sormuksistamme. Mikä on sinun lempparisi?