Bloginäkyvyyttä

Olemme aivan häkeltyneitä siitä, miten monissa blogeissa olemme saaneet viime aikoina julkisuutta. Ihanat ihmiset jotka tykkäävät meidän tuotteistamme ja palveluistamme ovat kirjoittaneet meistä ja jakaneet kuvia, täysin pyytämättä. Suurkiitos Teille kaikille!

Tässä muutamia joita on viime aikoina tullut vastaan.

Susitaika on pääasiassa konekirjontaan ja ompeluun erikoistunut yritys. Lauralla on hauska blogi jossa hän kirjoittelee tuotteistaan ja elämästään. Pääsimme mukaan Etsymarkkinointia käsittelevään postaukseen. Voit lukea jutun täältä: Klik!

I simply MUSTASCHE you a question... by Susitaika.

Finland Handcrafters team on Etsy on nimensä mukaisesti suomalaisten etsymyyjien yhteisö johon myös CaiSanni kuuluu. Meillä on oma blogi jossa on juttuja laidasta laitaan: tuotevinkkejä, juttuja suomalaisista etsykaupoista, uutisia jne. Viime viikolla meistä ja meidän koruistamme kerrottiin koko postauksen verran täällä: Klik!

Cute and Cool Creations on aivan ihastuttava pääasiassa askarteluun keskittyvä blogi, jossa suloinen Anski esittelee myös välillä päivän asuja. Ja tällaiseen asupostaukseen pääsi myös meidän Doily-riipuksemme.