Verstaan remonttia

Kultasepänverstas CaiSanni on ollut avoinna "yleisölle" piirun vajaa kaksi kuukautta. On hassua ajatella, että vasta muutama kuukausi sitten remontoimme verstastamme ja jännitimme tulevia avajaisia, kun nyt tämä tuntuu jo jotenkin niin arkipäiväiseltä ja siltä kuin olisimme olleet täällä jo pienen ikuisuuden :)

Teimme lähes koko remontin ihan omin voimin suunnittelusta toteutukseen. Saimme paljon apua molempien vanhemmilta, neuvoja ja ihan käytännönkin apua, mutta ulkopuolisia ammattilaisia emme tällä kertaa juurikaan kaivanneet. Näin saimme verstaasta juuri oma näköisemme. Koska olemme molemmat käsityöläisiä niin on myös mukavaa nähdä oman käden jälkeä ympärillään.

Tästä kaikki alkoi. Seinät olivat ennen beigen ja tummanruskean sävyiset. Aika ankeat ja synkät. 

Tapetit irrotettu.

Ja uudet maalit tilalla. Harkitsimme pitkään kahden eri maalisävyn välillä tuolle tummemmalle seinälle ja päädyimme lopulta tähän. Ja olemme olleet ainakin tähän asti hyvin tyytyväisiä.

Ja sitten osioon, jota ihan kaikki tuttavamme eivät ymmärtäneet. Miksi ihmeessä maalata koko seinä käsin, kun tapettejakin olisi olemassa... Kaisa piirsi ensin sabluunalla kuvion seinään ja vaaleamman seinän värillä maalasi piirrosjälkien mukaan kuviot. Tähän meni ihan älyttömästi aikaa mutta olemme itse tyytyväisiä lopputulokseen. 

Valmis kuvioseinä.

Sanni kokoaa työpöytiä.

Lasivitriinit odottamassa sisältöä.

Työpöytien eteen rakennettiin seinäke...

...joka maalattiin. Sanni istuu jo testailemassa omaa työpöytäänsä.

Kaisa maalasi seinäkkeeseen logon. Työpöydät alkavat täyttyä työkaluista ja tavaroista.

Vitriinit paikoillaan, taulut seinillä ja korut vitriineissä. Valmiina töihin. Hienot työpöytämme valmisti Kaisan isä. 

Ihanan sohvamme verhoili Ann-Maj Juhola. Tämä on niin mukava että tekisi mieli joskus kesken päivää ottaa pienet nokoset.

Valmista on. Ikkunateippaukset toteutti Dilogo.

Komea antiikkipeilimme ansaitsee myös oman kuvansa. Saimme tämän lahjaksi. Kuvassa sitä ei ole vielä ripustettu, mutta nykyään se komeilee verstaan seinällä. Kyllä tästä kelpaa koruja peilailla :)

Tervetuloa!